Koerier

1 oplossing, 1 ophaling voor al uw zendingen

De koerierdienst van ASX-IBECO ontzorgt u van al uw shipments: nationaal, internationaal, groot & klein. Wij halen al uw zendingen in 1 keer op. Vervolgens zorgen wij voor de verzending in het meest optimale netwerk. Een deel van de leveringen doen we via ons eigen netwerk, maar we werken ook samen met de meest voorname nationale en internationale partners. Zo vertrekt een document naar Angola, met een andere partner dan een pallet naar Canada.

Wij kiezen de beste partij in functie van bestemming, volume, urgentie én natuurlijk de prijs. U kan via het klantenportaal meteen opvolgen hoe uw zending is vertrokken, met welke carrier, onder welk trackingnummer. Doordat we grote volumes bundelen en administratief perfect in orde aanleveren aan onze partners, hebben we gunstige tarieven. En, van dat voordeel mag u mee genieten. Dus, uw verzendingen regelen met ASX-IBECO is efficiënt, voordelig, makkelijk én duurzaam.

Enkele voorbeelden van wat u kan versturen:

Een scheepsdocument naar Singapore

Een pallet naar Duitsland

Een pakje versturen naar Frankrijk

Een staal versturen naar India

Een e-commerce zending naar Nederland

Voordelen van onze koerierdienst:

1 ophaling voor al uw zendingen: makkelijk, duurzaam en gunstig voor de mobiliteit

Geniet van een prijsvoordeel door onze bundeling van volumes

Uw zending vertrekt altijd in het meest optimale netwerk, in functie van bestemming, gewicht, tijd en prijs.

Uitgebreid netwerk van fietsen, brommers, (CNG)wagens & bestelwagens

Eenvoudige opvolging van de zending met track & trace

Wij maken uw internationale zendingen administratief perfect in orde voor een vlotte levering en douane-afhandeling

Onze koerierdiensten

Dankzij ons uniek netwerk met 5 ophaal- en leverrondes per dag halen wij uw opdrachten snel op en leveren binnen de 2u in regio Antwerpen. Uiteraard kan u de status van uw zending op de voet volgen via het klantenportaal. Het is ook duurzaam, want waar mogelijk verplaatsen we ons met de fiets of met een CNG voertuig.

Voor nationale zendingen werken wij samen met de verschillende carriers zoals DHL, TNT, UPS, PostNL … Dankzij deze samenwerking zorgen we voor de meest efficiënte oplossing voor uw zending. Wij kunnen voor u het meest efficiënte kanaal kiezen of u kan uw vaste voorkeur aangeven. Alles op maat, zoals u het wenst.

Uw internationale zendingen zijn bij ons in goede handen. Door onze samenwerking met verschillende carriers zoals DHL, TNT, UPS, … garanderen wij steeds de meest efficiënte oplossing voor uw opdracht. U maakt uw boekingen eenvoudig en uniform aan op de ASX-portal, en wij doen de rest. Uw koerier haalt de zendingen op met een ecologisch voertuig, wij maken uw shipment administratief tip top in orde voor een vlotte reis en u volgt alles op de voet in de ASX-portal. Elke zending reist bovendien in het meest geschikte netwerk, zodat u voor elke markt met de beste partij samenwerkt. Zo straalt u een professioneel imago uit tot bij de klant in zijn lokale markt.

0

Stadsopdrachten

0

Nationale zendingen

0

Internationale zendingen

Mailing versturen?

Meerdere items te versturen? Wij helpen u graag! U kan de goederen bij ons laten leveren, wij verpakken en zorgen voor een efficiënte verzending & opvolging.  Zelf uw shipments klaarmaken? Geen probleem! Wij kunnen ook de labels aanleveren op basis van uw bestand, zodat u snel en eenvoudig alles kan klaarmaken.

Mailings regelen met ASX-IBECO is efficiënt, voordelig, makkelijk én duurzaam.

Gebruik maken van onze waaier aan koerier oplossingen?
Wij sturen u een offerte op maat.

Ontdek onze andere logistieke oplossingen